Prodej bytu 3+1 se sklepem, 68m2, Kolín, ulice Rimavské Soboty

Cena: 3 900 000 Kč
Financování:na hypotéku za 16 797 Kč měsíčně
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Kolín
Lokalita: Kolín II
Ulice: Rimavské Soboty
PENB: G
Aktualizace: 16.06.2024 11:37
Číslo zakázky: 6550940
Stav: dobrý
Vlastnictví: družstevní
Zastavěná plocha: 224 m2
Obytná plocha: 66 m2
Výměra pozemku: 224 m2
Počet pater: 9
Patro: 7
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Výtah: ano
Parkoviště: ano
Hledáte-li slunný a prostorný byt v jedinečné lokalitě Kolína, jste zde na správném místě! Tento byt nabízí nejen komfortní bydlení, ale také přístup ke všem důležitým službám a aktivitám, které si můžete přát.

Na menší nákupy dojdete za pouhé 4 minuty do blízkého shopping parku, kde najdete supermarket Kaufland, lékárnu Max, Electroworld a třeba i obchod s oblečením Takko Fashion. Na nákup potravin můžete zavítat i do nedalekého Penny Marketu. Milujete přírodu? Pak hned za domem je park - ideální místo pro relaxaci nebo krátkou procházku. Pro aktivní odpočinek je v blízkosti fitness centrum, dětské zábavní centrum, několik dětských hřišť, aquapark Vodní svět Kolín, dětské dopravní hřiště, tenisové a beachvolejbalové kurty, a dokonce i veřejné kluziště pro zimní radovánky. A co večer? Sejděte se s přáteli v nedalekém biliardovém a bowling clubu, nebo si vyberte z několika útulných restaurací v okolí.

Rodiny s dětmi ocení mateřskou školu vzdálenou pouhých sto metrů od domu . K základní škole či lékaři se dostanete pohodlnou chůzi do deseti minut. Potřebujete-li se rychle dopravit po městě, můžete využít bezplatnou městskou hromadnou dopravu - zastávka autobusu je vzdálená jen 600 metrů od domu.

Většina obyvatel domu preferuje zachování stávající formy vlastnictví , a to díky výborně fungujícímu bytovému družstvu. V domě panují přátelské mezilidské vztahy a je dobře udržovaný, a to i díky investicím do zateplení, oprav střechy, výměny oken nebo výtahu. Anuita , vztažená k členskému podílu je již splacena, družstvo jedná o možnosti převodu bytů do osobního vlastnictví.

Tato nemovitost nabízí ideální kombinaci pohodlného bydlení s vynikající dostupností všeho potřebného.
Prohlédněte si přiložené fotografie a půdorysy a přijďte se na ni podívat!
Realitní makléř:

Martin Hais
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 78 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop