Prodej nízkoenergetického rodinného domu 4+1

Cena: 7 590 000 Kč
Financování:na hypotéku za 32 690 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Kolín
Lokalita: Konárovice
Ulice: Horní Zájezd
PENB: B
Aktualizace: 03.05.2024 11:40
Číslo zakázky: 2341
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Umístění: rušná část obce
Zastavěná plocha: 101 m2
Výměra pozemku: 806 m2
Počet pater: 1
Postaveno z: dřevostavba
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Parkoviště: ano
Nabízím k prodeji krásný nový nízkoenergetický rodinný dům 4+1, zastavěná plocha je 101 m2. Dům je umístěný na parcele o velikosti 806 m2 s úžasným výhledem na Polabí. K domu je možné přikoupit navazující stavební pozemek o velikosti 1039m2 (který není zahrnutý v ceně této nemovitosti).
Dům je dřevostavba, postavený firmou RD Rýmařov, a je připraven k nastěhování. Podlahy v místnostech jsou vinylové, u vstupu do domu a v technické místnosti jsou dlaždice. Vytápění je řešeno tepelným čerpadlem a přimotopy jsou pouze záložní zdroj tepla, je zde možnost krbu. V oknech jsou trojskla, vstupní dveře jsou bezpečnostní a jsou extra zateplené. V technické místnosti je umístěn bojler s tepelným čerpadlem. Tepelná ztráta domu činí 4,1 kW, minimální náklady na provoz domu, sazba elektřiny D57d Tepelné čerpadlo.
Podkroví je zateplené a je možnost tam vytvořit jednu obytnou místnost.
Dům se nachází v klidné obci Konárovice vedle Kolína. V obci je školka, dětský klub, dětská hřiště, fotbalový klub pro dorost, autobus, obchod, hospoda. Skvělá dopravní dostupnost do Kolína (7 minut) do Prahy (45 minut) a do Poděbrad (20 minut).
Poblíž obce jsou lesy, koupání a relativně zdravé životní prostředí.
Dům je ideální pro rodinu s dětmi, kteří preferují život v krásném klidném prostředí se skvělou dopravní dostupností.
Realitní makléř:

Marek Nahodil
tel: 736 430 516

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 630 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop