Prodej rodinného domu v obci Polepy nedaleko Kolína, 6+2, 231 m2, 1288 m2 pozemek, velký sklep, terasa

Cena: 6 550 000 Kč
Informace k ceně: Včetně zajištění financování, zálohy elektřina: 1.
Financování:na hypotéku za 28 211 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Kolín
Lokalita: Polepy
PENB: G
Aktualizace: 21.06.2024 17:45
Číslo zakázky: 6538850
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 114 m2
Obytná plocha: 231 m2
Výměra pozemku: 1288 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Na prodej rodinný dům s dispozicí 6+2 situovaný v malebném městečku Polepy u Kolína. Tato nemovitost se nachází na prostorném pozemku o rozloze 1288 m2 a nabízí obytnou plochu 231 m2, rozloženou na dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží. Dům disponuje jednou obytnou jednotkou, která celkově zahrnuje šest pokojů a dvě kuchyně. Budova která má zavedený plynový rozvod. K dispozici je veřejná kanalizace a připojení k obecní vodovodní síti.

Tento rodinný dům je v dobrém stavu a nabízí prostorné bydlení. V ceně jsou zahrnuta všechna zařízení spojená s domem, což zahrnuje například kuchyňské spotřebiče, vestavěný nábytek a další vybavení, které může novým majitelům usnadnit nastěhování. Parkování je možné na pozemku, což je velkou výhodou pro rodiny s více automobily.

Dům je ve vlastnictví fyzické osoby a nabízí přívětivé provozní náklady, což je ideální pro dlouhodobé rodinné bydlení. Nachází se v klidné a bezpečné lokalitě, která je zároveň dobře dostupná. Ve městě Polepy naleznete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou školy, školky, obchody, zdravotnická zařízení a sportovní vyžití. Blízkost města Kolín, vzdáleného jen několik minut jízdy, poskytuje další možnosti kulturního a společenského vyžití.

Tato nemovitost je ideální volbou pro rodinu hledající pohodlný a prostorný dům v příjemném prostředí. Díky své velikosti a dispozici nabízí dostatek prostoru pro všechny členy rodiny i návštěvy. Prostorné a světlé pokoje jsou ideální pro společné rodinné chvíle, zatímco jednotlivé ložnice poskytují dostatek soukromí. Kuchyně je moderně vybavena a dostatečně velká pro přípravu rodinných jídel. Obývací pokoj nabízí příjemné místo pro odpočinek s rodinou nebo přáteli.

Velkou výhodou této nemovitosti je její umístění v Polepích, které je známé svou klidnou atmosférou a krásnou přírodou. Okolní krajina nabízí mnoho možností pro procházky a výlety do přírody, což je ideální pro rodiny s dětmi i pro milovníky přírody. Blízké lesy a parky jsou skvělým místem pro relaxaci a aktivní odpočinek.

Tento půvabný dům v Polepích čeká na nového majitele, který ocení jeho jedinečné kouzlo a prostorné bydlení. Navštivte tuto nemovitost a najděte svůj nový domov, který splní všechny vaše představy o ideálním bydlení. Tento dům je skutečnou oázou klidu a pohodlí, kterou si zamilujete na první pohled. Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost stát se majitelem krásného rodinného domu v Polepích u Kolína.
Realitní makléř:

Leo Gabriel
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 81 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop