Prodej stavebního pozemku 1330 m2 v obci Tuklaty, okres Kolín

Cena: 6 800 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 29 287 Kč měsíčně
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Kolín
Lokalita: Tuklaty
Ulice: V Jezírkách
Aktualizace: 19.05.2023 09:55
Číslo zakázky: JiB64282
Výměra pozemku: 1330 m2
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Na základě povolení majitelů nabízíme k prodeji velmi pěkný stavební pozemek o výměře 1330 m2 v obci Tuklaty, okres Kolín. Rovinatý pozemek se nachází ve velmi tiché ulici, která má v současnosti pouze štěrkový povrh, ale z fotografií je jasné, že jsou v ulici již připraveny palety se zámkovou dlažbou. V letošním roce se v této lokalitě rozvádí obecní vodovod a ihned po položení vodovodu přijde na řadu položení dlažby v celé ulici. Na pozemek je v současnosti zavedena kanalizace a elektrická přípojka. Rozvod plynu v obci není. Vodovod bude zaveden v letošním roce. Pozemek je ze dvou stran oplocený. Prakticky téměř všechny parcely v ulici jsou již zastaveny. To všechno nám říká, že do roka půjde o klidnou a upravenou ulici se všemi potřebnými inženýrskými sítěmi na pozemku.
Tuklaty jsou klidná obec nedaleko města Úvaly, kterou prochází železniční trať Kolín – Praha. Velké plus této lokality je železniční spojení s centrem Prahy (40 min.). Obec zabezpečuje i základní služby potřebné pro pohodlné bydlení – obchod, školka, základní škola apod. Ostatní služby najdete v nedalekých Úvalech (4 km).
Doporučujeme – rovinatý, velký, zasíťovaný stavební pozemek v obci se základními službami a výborným železničním spojením do centra Prahy. Velmi rádi Vám zajistíme výhodné hypoteční financování kupní ceny.
Realitní makléř:

Jiří Brůža
tel: 420734204300

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 914 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop