Pronájem zařízeného bytu 3+kk 82 m2 s balkonem a garážovým stáním Břežany II okres Kolín

Cena: 15 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: + Poplatky, elektřina se převede na nájemníka.
Status: rezervováno
Druh: byt 3+kk
Typ: pronájem
Okres: Kolín
Lokalita: Břežany II
PENB: G 94 kWh/m2/rok
Aktualizace: 25.06.2024 17:18
Číslo zakázky: 6624280
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 654 m2
Obytná plocha: 82 m2
Počet pater: 4
Patro: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Balkon: ano
Nabízíme k pronájmu krásný a prostorný byt v malebným obci Břežany II, v okrese Kolín ve Středočeském kraji. Byt se nachází v zrekonstruovaném domě postaveném v roce 2009 a disponuje celkovou užitnou plochou 85 m2. V bytě se nachází obývací pokoj spojený s kuchyní, dvě ložnice, koupelna a samostatné WC. K bytu patří také balkon o ploše 3 m2 s krásným výhledem do okolí. Všechny pokoje jsou světlé a plně zařízené, což zajišťuje pohodlný a útulný domov pro nové nájemníky.

Byt se nachází v 1. patře budovy a nabízí možnost parkování před domem. Okolí je klidné a přátelské, ideální pro ty, kteří hledají klidný životní prostředí na okraji vesnice. Díky výbornému stavu bytu a moderním vybavením se zde budete cítit jako doma hned od prvního okamžiku. Při pronájmu je nutné zaplatit kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. Celková cena nájmu činí 15 000 Kč měsíčně včetně parkovacího místa, + poplatky 5 923 Kč, elektřina se bude převádět na nájemce.

Prohlídka tohoto útulného bytu v Břežanech II je možná po domluvě s makléřem, který Vám rád poskytne další informace a odpoví na všechny Vaše otázky ohledně pronájmu. Nejedná se o běžný byt, ale o skvělou příležitost pro ty, kteří hledají kvalitní a pohodlné bydlení na venkově. Pokud hledáte moderní bydlení v klidné lokalitě s veškerým komfortem, toto je ideální nabídka pro Vás. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás ještě dnes!
Realitní makléř:

Ivan Kvas
tel: 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 40 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop