Dům s pozemky (90 m2), Ratboř, Kolín.

Cena:  1.874.500 Kč
nejnižší podání
nebo na hypotéku za 8.073 Kč měsíčně

Vlastnictví: neuvedeno
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej

Okres: Kolín
Město: Ratboř
Ulice:

posun vlevo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK e-drazby.cz s.r.o.

e-drazby.cz s.r.o.

Nerudova 956, Hradec Králové, 500 02
tel: , mobil: +420 603 866 579
e-mail: info@e-drazby.cz, www: www.e-drazby.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Jana Beranová

telefon: 420603866579
e-mail: info@e-drazby.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 501AD23603AP
aktualizováno: 3.5.2024 13:02

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce rekreační dům v lokalitě Ratboř, který nabízí prostor pro relaxaci, nejen o víkendech, v soukromí s kouskem vlastní přírody. Útulný interiér, venkovní vyžití na velké udržované zahradě a terásce, to vše můžete v této nemovitosti najít. Celek doplňuje krásné okolní prostředí, a přitom jsme stále jen pouhých 11 km od Kolína a Kutné Hory. Tato nemovitost je v osobním vlastnictví a disponuje celkovou užitnou plochou přibližně 90 m2 ve velmi dobrém a udržovaném stavu. Vzhledem k tomu, že je potřeba rekonstrukce střechy – střešní krytiny, máte skvělou příležitost přizpůsobit novou střechu svým potřebám a vkusu a využít tak pochoz... Pokračování popisu zakázky >>í půdní prostor ke zvětšení celkové obydlené a využívané plochy k vašemu maximální pohodlí. Z menšího domku se tak vytvoří prostor i pro početnější rodinu. Dům má dispozici 3+kk, což zahrnuje obývací pokoj spojený s kuchyní, dva samostatné pokoje pro vaše soukromí, a sociální zařízení. Nechybí ani úložný prostor v podobě komor, dílny a dřevěné kolny. Voda je z vlastní studny a přes vodárnu je rozvedena po objektu a na zahradu. Odpadní voda je svedena do žumpy. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler a průtokový ohřívač a pro vytápění lze využít kamna na tuhá paliva nebo elektrické přímotopy, což zajišťuje komfort i v chladnějších měsících. Elektrická přípojka (380/220 V) až na objekt je nová z r. 2004, s přípravou na noční proud. Exteriér nemovitosti je stejně půvabný jako interiér. Před domem se nachází udržovaná předzahrádka s terasou, posezením a pergolou, která je ideálním místem pro odpočinek nebo grilování s přáteli a rodinou. Součástí nemovitosti je i další navazující pozemek, který výrazně zvětšuje celkovou plochu zahrady, což je ideální pro zahradní aktivity nebo prostě jen pro užívání si soukromí v přírodě. Děti zde naleznou dětský herní koutek s houpačkou, pískovištěm a plastovým domečkem. Celková výměra pozemků je 1.332 m2. Dům je nyní obýván pouze rekreačně, a i vzhledem k tomu, že v jeho ceně je vybavení v podobě nábytku, kuchyňských spotřebičů, nářadí v dílně a přístrojů na údržbu zahrady (motorová sekačka, AKU strunová sekačka, motorová pila, el. nůžky na zastřihávání keřů, skládací koza na řezání dřeva, ruční nářadí) je možno ho po koupi okamžitě využívat. Nabízí také vlastní stání na pozemku, a to eliminuje starosti s parkováním. Tato nemovitost je ideální nejen jako místo pro relaxaci, ale také jako investice s potenciálem dalšího zhodnocení. Služby občanské vybavenosti (obchod, restaurace atd.) je v obci Ratboř (sídlo Obecního úřadu) vzdálené cca 5 km nebo obci Suchdol vzdálené cca 2 km. Na okraji obce jsou zastávky autobusu jak do Prahy, Kolína a Kutné Hory. Nechejte se okouzlit touto nemovitostí, která kombinuje pohodlí, soukromí a přírodu. Dopřejte si místo na konci slepé ulice, kde budou vaše víkendy a dovolené nezapomenutelné. Pro více informací nás kontaktujte.

Elektronická aukce se bude konat dne: 30.5.2024 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací na e-drazby. cz, nebo na emailu info@e-drazby. cz

Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav nemovitosti s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí.

GPS: 49.956013339, 15.143141847


Organizovaná prohlídka se na této nemovitosti bude konat 21.5.20024 v 15:30 hodin. Na prohlídku je třeba se nahlásit aukčními specialistovi nejpozději den před jejím konání.

Pro další informace volejte zástupce aukční společnosti - tel.: 724 590 650 - Ing. Petra Kirnerová. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha   Stavdobrý 
Elektřina220  Nadz. podlaží
Plynneuvedeno  Výtahne 
Vodastudna  Sklepne 
Koupelnaneuvedeno  Balkónne 
Telefonneuvedeno  Lodžiene 
Vytápěníneuvedeno  Garážne 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěne 

Energetický štítek G

počet zobrazení 63x

Další nemovitosti tohoto prodejce